З нами з: 18.05.07 Повідомлень: 686 Звідки: Голова ЕкоКлубу 2006-2007 н.р.
Написане: неділя березня 23, 2008 1:18 Тема повідомлення: Екологічні торби
" є громадською ініціативою гурту Крихітка Цахес, що започаткована у січні 2008 року. Акція спрямована на зменшення побутового споживання пластикових пакетів, які є небезпечним для навколишнього середовища сміттям.
Містка та цупка бавовняна торба з короткими ручками для тих, хто звик закупатися серйозно. Створена з думкою про закупи по вихідним, коробки для взуття та прогулянки по розпродажам. Найкраща альтернатива великим пластиковим пакетам, які вам пропонують в магазинах одягу. Ви також можете поставити її просто у візок супермаркету,коли приходите за продуктами. також радимо прати при 30t
Автор дизайну: Ідея - Каша. лого - І. Алімова. Виконання - Eclair
Ціна: 40 грн. _________________ „Не людина є мірою всіх речей, а все, що існує з нами, є мірою нашої людяності.”
Клаус Міхаель Маєр-Абіх "Повстання на захист природи: від довкілля до спільносвіту"
Написане: неділя березня 23, 2008 3:40 Тема повідомлення:
якраз організацією цього займаємось. _________________ „Не людина є мірою всіх речей, а все, що існує з нами, є мірою нашої людяності.”
Клаус Міхаель Маєр-Абіх "Повстання на захист природи: від довкілля до спільносвіту"
Написане: середа березня 26, 2008 9:22 Тема повідомлення:
Yelik написав:
Єдине не зрозуміло: "Як і де їх можна придбати?"
Ага, щось на сайті вони контактів не розмістили. У нас, в принципі, є безпосередній вихід, але думаю, що можна написати на мильну адресу Крихітки Цахес, яку можна знайти на їхньому сайті. _________________ „Не людина є мірою всіх речей, а все, що існує з нами, є мірою нашої людяності.”
Написане: субота березня 29, 2008 11:07 Тема повідомлення:
Будемо робити такі торбочки самі!
Орієнтовно, це буде виглядати наступним чином: 100% бавовняна торбочка з прикольним авторським малюнком, логотипом Екоклубу та концептуальним написом. Розробка молодого дизайнера (Маша Ізотова).
Перша пробна партія 10 шт. буде готова за 2-3 тижні (сподіваюсь), вартість для своїх 25-35 грн. Ручна (не китайська!) робота.
Підтримаємо відчизняного виробника!
Що ви думаєте про такі написи:
"Я БЕРЕЖУ ПРИРОДУ і не купую пластикові кульки"
"БЕРЕЖИ ПРИРОДУ - твою мати..." (мати твою?)
БЕРЕЖИ ПРИРОДУ - купуй сюди!
Написане: неділя березня 30, 2008 9:44 Тема повідомлення:
супер новина
мені не дуже подобається тільки перший варіант напису: я прочитав останнє слово з наголосом на 1 складі , й не дуже спочатку зрозумів , очевидно я можу бути не один такий ))
а от свої варіанти згодом напишу
Написане: вівторок квітня 01, 2008 12:29 Тема повідомлення:
ок, перший напис відкидаємо!
Може зробити два варіанти торбочок?
Наприклад, для хлопчиків і для дівчат. гиги.
Або серйозну і не дуже.
Або просто з двома різними написами (див.вище)
Написане: вівторок квітня 01, 2008 10:07 Тема повідомлення:
Гарна ідея! МОЛОДЦІ!
І я хочу торбу! _________________ Never doubt that a small group of thoughtful, committed people can change the world. Indeed it is the only thing that ever has. – Margaret Mead
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4далі
Сторінка 1 з 4
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum